Bridal Guide (For Every Bride) Drugstore Makeup Starter Kit The Ultimate Foundation Guide Red Hot Lips without Red Lipstick Online Shopping (Pakistan): Facebook Pages and the Web Mini Reviews Product Comparison

Wednesday, November 6, 2013

I was nominated for the Liebster Award for Bloggers



I would like to thank Amna Ahsan from Amna's Blog for nominating me for a Liebster Bloggers Award. It was very sweet of her. This award is only meant for bloggers and here's how it works:

1. Post the award on your blog.
2. Thank the blogger who presented this award and link back to their blog.
3. Nominate 11 bloggers who you feel deserve this award and who have less than 200 followers.
4. Answer 11 questions posted by the presenter and ask your nominees 11 questions.
 
Amna's questions for me:

1. How did you come up with a name for your blog??


Ans: I wanted something that basically defines that I write about beauty and has my name with it, so I came up with Kiran's Beauty Book.

2. What annoys you about being a blogger?
 

Ans: The lack of appreciation and welcome for new bloggers in this community.

3. Which is your most trusted makeup product?


Ans: L'Oréal Glam Shine Lip Gloss is all hands down. I simply love it.

4. Which camera is on your wishlist?
 

Ans: I really want to get my hands in the Canon SX HS 50.

5. If you had to wear one lipstick for the rest of your life, which one would you choose?


Ans: I think i'd wear Crush by Color Studio.

6. Shoes or makeup???


Ans: Wow! Umm...both. Just can't pick one!

7.How often do you wear makeup?
 

Ans: Whenever I'm going out to meet people.

8. One step you never skip in your skincare routine??
 

Ans: Scrubbing.

9. Last tv show you watched??
 

Ans: Two broke girls.

10. Favourite YT Beauty Guru?
 

Ans: TiffanyD. She's amazing.

11. If you could live in any country, which one would you opt for?
 

Ans: Somwhere in the middle east. 

My nominations:

Saira from Saira's Beauty Lounge 
Shaz Ali from Wardrobe of Style Fashionista
Nida Arshad from Nida's Beauty Bag 
Serena Saad from Beauty by Serena
Shumaila Jaffer from Beauty Redefine
Anila Faruk from Anila Love Makeup   
Cenam Iqbal from Cenamz Beauty Blog
Jadirah Sarmad from Jasmine catches Butterflies
Numra Anis from Numra Talks Makeup
Iraj Butt from Iraj's Jewels
Fatemah Sajwani from MS Designer Wear Blog 

My questions for the beautiful ladies:

1. In your life, what brings you the most happiness?
2. Why did you start your blog?
3.What is your most prized possession?
4. What is your favorite post that you’ve written? (Please provide link!)
5. What are your thoughts on Kim Kardashian's makeup looks?
6. If you could give new bloggers one tip, what would it be?
7. What’s your star sign?
8. If you were given only 1000 rupees and asked to buy 5 makeup products, which would you go for?
9. What's the craziest thing you’ve ever done?
10. What is a current goal or ambition that you have for yourself?
11.Will you continue with blogging for life or give up at some point?


   
 Enjoy!
 
Kiran Imtiaz Author

I would love to hear from you. Leave in your valuable comments, questions and anything you want to share, below. Comments with irrelevant links will not be published.

7 comments :